Zwemmen met wilde dolfijnen

 

Wij nemen je mee naar een magische plek midden in de rode zee in het zuiden van Egypte en daar zullen voor anker gaan vlakbij een rif midden in de rode zee. Dolphin -reef genaamd.

 

Je wordt direct betoverd door de serene sfeer die op deze speciale plek aanwezig is. Je voelt de zorgen van alledag van je afglijden want je waant je in een oase van rust…Er zijn geen prikkels meer van de buitenwereld, er is geen moeten meer, er is alleen maar ZIJN. Dit is een  week van loslaten en opladen, met heel veel vreugde en plezier.

 

Als de dolfijnen ons welkom heten om contact met ze te maken dan zullen we met kleine bootjes naar ze toe varen en zullen we ons voorzichtig in het water laten glijden om ons al snorkelend tussen ze te voegen.

In alle rust beweeg jij je als een dolfijn door het water zonder de dolfijnen aan te raken en laat je je meevoeren in de flow van de dolfijnen en dat doen we in hun ritme en hun manier van contact maken. Soms willen ze met je spelen door speels om je heen en onder je door te zwemmen en een ander keer zwemmen ze in rust naast je of onder je. De dolfijnen maken graag oogcontact met je en hier begint de magie, tijd bestaat ineens niet meer en je wordt overspoeld door de onvoorwaardelijke liefde die ze naar je uitstralen en je hart vult zich met een onstuimige vreugde. Je kunt gevoelens van uitbundige speelsheid ervaren als dat van een klein kind, of een enorme dankbare stilte in je hart. Wat er ook mag gebeuren...Je zult genieten als nooit tevoren!

Dolfijnen hebben helende kwaliteiten en worden ook wel eens de engelen van de zee genoemd. Met hun sonar tasten ze ons lichaam af en kunnen precies lokaliseren waar onze ‘blokkades’ zitten. Door frequenties naar ons lichaam te sturen kunnen wij heling ontvangen waar het nodig is. Vreugde en vrijheid met heel veel liefde zal de toon zijn van en tijdens deze reis. Om ze te mogen ontmoeten in hun natuurlijk leefomgeving is een waanzinnig gevoel.

Je zult je echt één voelen met hun familie...je wordt familie.

 

Soms zwem je meerdere malen met de dolfijnen en soms komen ze even niet.  Op die momenten kun je heerlijk genieten van het uitzicht, mediteren, lezen, stil zijn, verbinden met je reisgenoten of langs het prachtige rif snorkelen die vol zit met leven, de energie van de dolfijnen is er altijd. Hoe dan ook over deze reis zul je nog vele jaren napraten en de vreugde in je hart zal nooit verdwijnen.