Heb Je Altijd Al Willen Zwemmen Met Vrije Dolfijnen?

 

 

Ga mee op reis waar je alle stress en zorgen achter je laat, en laat je vullen door vreugde, liefde en innerlijke rust.

 

Geniet van 8 hemelse dagen in de Rode Zee en ervaar de liefdevolle en speelse energie van de dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving.

Het is een onvergetelijke ervaring waarvan je maanden later nog steeds de impact kunt voelen. Het geeft je de mogelijkheid om de magie van het leven te ervaren in elke cel van je lichaam.

 

Je vindt de vrijheid om jezelf te zijn. In de ogen van een dolfijn zie je een weerspiegeling van onvoorwaardelijke liefde…

 

Je staat op het schaduwdek van de Sea Dream, een negenentwintig meter lange boot met intieme houten salon die voorzien is van een bar, compleet met zitjes, tafels en een koffie- en theehoek.

 

De zon doet het blauwe water schitteren en het zachte briesje dat je huid streelt, brengt zuurstofrijke lucht in je longen.

 

Door de zachte schommelingen van de boot op het water en het hemelse uitzicht voel je jezelf helemaal tot rust komen. Je neemt een diepe ademteug  en voor de eerste keer in een lange tijd is alles zoals het moet zijn…

 

“Dolfijnen! Ik zie de dolfijnen!” hoor je iemand roepen. Je draait richting het geluid van de stem en je volgt met je blik de uitgestrekte arm van je groepslid.

 

Daar, zo’n 100 meter verderop, vlakbij het rif zie je een grote pod van dolfijnen rustig zwemmen. In volle enthousiasme begint iedereen hun zwemspullen te pakken.

 

Duikbril en snorkel. Check.

Zwemvinnen. Check.

Wetsuit. Check.

 

De bemanning van de Sea Dream bereidt het rubberen bootje voor.

 

Het is tijd. Hier heb je een lange tijd op gewacht. We gaan zwemmen met dolfijnen.

 

Een Onvergetelijke Reis

 

Hoi! Mijn naam is Joy Wolfhagen. Ik ben de oprichster

van Joy in Travel en organiseer samen met mijn partner

Tibor deze bijzondere ervaring.

 

Ik ga je de komende minuten uitleggen wat je allemaal

kunt verwachten en waarom dit waarschijnlijk één van je

favoriete reiservaringen aller tijden zal zijn.

 

Wat er precies met je gebeurt wanneer je met wilde dolfijnen zwemt is nauwelijks onder woorden te brengen.

 

De vrijheid die je ervaart terwijl je samen met een pod dolfijnen door het water zweeft, creëert een gevoel van innerlijke vrede en rust die wij in ons drukke leven veel te weinig meemaken.

 

De energie van de dolfijnen doet iets met je.

 

Ze geven je precies wat je nodig hebt.

 

Daarom is het voor iedereen anders. Je wordt gespiegeld in jouw proces. Voor sommigen is het vanaf het eerste moment direct raak. Ze ondergaan een complete transformatie, alsof elke cel in hun lichaam op dat moment zat te wachten…

 

Voor anderen is het een geleidelijk proces waarbij ze steeds meer merken dat er van alles verschuift.

 

Voor weer anderen is het gewoon een heerlijke vakantie waar je gezellig met anderen geniet van de zee, de heerlijke temperaturen, lekkere buffetten en het zwemmen met dolfijnen.

 

Maar waar je wel echt vanuit mag gaan is dat de dolfijnen je raken.

 

 

Thuiskomen Bij Jezelf

 

Mijn hoop is dat jij ervaart hoe het is om diep in de ogen van een dolfijn te mogen kijken.

 

Wat zie je?

 

Je ziet jezelf door de ogen van onvoorwaardelijke liefde.

 

De dolfijnen accepteren je voor je wie je bent. Ze oordelen niet. Het maakt ze niet uit wat je doet of waar je vandaan komt.

 

Ze zien jou zoals jij jezelf zou moeten zien. Zoals je jezelf kunt zien na deze reis.

 

Het is echt thuiskomen bij jezelf. Met de dolfijnen kom je zó in contact met jezelf en je eigenliefde dat je jezelf echt niet meer kunt verloochenen.

 

Waar je je ook bevindt in je leven, dit is mega transformerend. Je krijgt de kans om echt te zijn in de breedste zijn van het woord.

 

Je hoeft niets te doen. Al je verantwoordelijkheden heb je even weggelaten. Je bent vrij om van het moment te genieten en je weer helemaal te verbinden met de pure vreugde van het leven.

 

Het is echt ongelofelijk.

 

Je vindt weer de liefde voor jezelf. De liefde die diep begraven lag onder alle lagen van de ervaringen die je hebt meegemaakt.

 

De dolfijnen fungeren als een spiegel die je een universele waarheid laat zien:

 

Jij verdient het om geliefd te worden. Niet alleen door anderen… vooral door jezelf. De dolfijnen helpen je om deze liefde en vreugde weer te voelen. Hiermee begint je helende proces dat je helpt om het verleden los te laten, zodat je je vrij voelt om je zelf te zijn.

 

Het is echt een onvergetelijke ervaring waar je nog maanden later van kunt nagenieten

 

Zwemmen met Wilde Dolfijnen — Is Dit Voor Jou?

 

Bij ons — Joy in Travel— gaan we echter nog verder.

 

Je gaat met ons mee wanneer je meer wilt dan zwemmen met dolfijnen. Wanneer je op zoek bent naar doorbraak en een transformerende shift in je leven.

 

Dankzij mijn persoonlijke ervaring (lees verder) en empathische vaardigheden ben ik optimaal in staat om je te begeleiden zodat je samen met de dolfijnen en je intentie precies ervaart wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Je gaat zwemmen met een intentie, bijvoorbeeld het helen van oud zeer, het manifesteren van een verlangen, het loslaten van iets dat je al langer tegenhoudt, het accepteren en houden van wie je bent op zielsniveau of wat dan ook voor jou op dat moment het belangrijkst is.

 

Je leert hoe je in de flow komt met de dolfijnen en hoe je het manifestatieproces kunt versterken, zodat je bij thuiskomst je nieuwe leven kunt beginnen.

 

 

Zwemmen met dolfijnen met Joy in Travel is voor jou:

 

 • Als je op zoek bent naar jezelf. Als je het gevoel hebt dat je (een deel van) jezelf bent kwijtgeraakt in je relatie of in je werk of in de sleur van het dagelijks leven…

 

 • Als je heel graag iets wilt manifesteren! De energie van dolfijnen werkt als een energetische katapult — het helpt je om sneller je grootste verlangen waar te maken.
   

 • Als je het gevoel hebt dat je ‘vastzit’ en geen puf meer hebt. Je wilt wel vooruit maar het lijkt of je door het hele universum wordt tegengehouden. Ook hier kunnen de dolfijnen je mee helpen!
   

 • Als je op zoek bent naar een doorbraak in je persoonlijke of spirituele ontwikkeling…
   

 • Als je je al langer geroepen voelt door de dolfijnen. Misschien ben jij één van de mensen die dit nu leest omdat het simpelweg de tijd is om het te doen. (Zo is het ook voor mij gegaan).
   

 • Als je zin hebt in een heerlijke vakantie van 8 dagen die meer aanvoelt als 3 weken rust, ontspanning en totale vrijheid.

 

Herken je jezelf in één van de punten hierboven? Dan nodigen we je van harte uit om met ons mee te gaan!

 

 

De Dolfijnen Hebben Mijn Leven Gered

 

Ik heb jarenlang geworsteld met mijzelf en mijn lichaam. Hierdoor heb ik vaak en lang aan mezelf getwijfeld. Aan de ene kant was er mijn intuïtie die me influisterde wat voor mij de juiste stappen waren, maar aan de andere kant stond mijn onzekerheid, die mij ervan belette om mijzelf te vertrouwen.

 

Ik heb vanwege een chronische aandoening vaak in het ziekenhuis gelegen en veel operaties gehad. Ik had daardoor het gevoel dat mijn lichaam mij in de steek had gelaten.

 

Ergens ben ik mijzelf door de jaren heen kwijtgeraakt. Ik voelde me eenzaam, was ongelukkig in mijn werk en relatie en ik had weinig mensen in mijn omgeving waar ik echt aansluiting bij vond. In 2006 bereikte ik een dieptepunt en ging het zowel geestelijk

als lichamelijk erg slecht met mij.

 

Dat alles veranderde dankzij een droom waaruit ik wakker werd met een onmisbare boodschap:

“Als je zo doorgaat, dan sterf je”.

 

Ik wist dat het tijd was voor een drastische verandering. Het één leidde tot het ander en ik kwam terecht op een pagina waar dolfijnenreizen werden aangeboden. Iets in mij zei “Ja” en ik wist dat ik moest gaan.

 

Maar ik had nooit van te voren kunnen weten hoe transformerend en krachtig de energie van de dolfijnen zou zijn…

 

Wat ik heb ervaren is onmogelijk om in woorden te beschrijven. Je moet het echt meemaken. De energie van de dolfijnen biedt je precies wat je nodig hebt in het moment.

 

Voor mij was het een wedergeboorte. Alsof ik mijn hele leven geslaapwandeld had in een grijze, koude wereld… en nu was ik wakker. Het was net alsof ik voor het eerst de wereld kon zien in volle scherpte met de kleuren die mijn ogen eerder niet hadden opgemerkt.

 

Vanaf dat moment begon mijn leven te veranderen. Ik begon me weer zelfverzekerd en gelukkig te voelen. Deze reis had mij tot op het diepste niveau van mijn zijn geraakt en iets teweeg gebracht.

 

Ik had voor het eerst in een lange tijd weer helderheid en vertrouwen voor de toekomst.

 

Misschien zal jij een soortgelijke ervaring hebben. Of misschien ben je op zoek naar iets anders. Wat ik zeker weet… is dat wat je zult ervaren precies datgene is wat je nu nodig hebt.

 

De Magie van de Dolfijnen

 

Dolfijnen helpen je om de magie van het NU te ervaren. Daar vind je de helderheid in je hoofd om dingen weer aan te kunnen en te denken in oplossingen in plaats van problemen.

 

Het brengt je meer dan een tijdelijke pauze van werk, stress en de dagelijkse taken. Na 8 dagen zwemmen met dolfijnen voel je je alsof je 3 weken heerlijk vakantie hebt gevierd.

 

Hun energie laadt je op en je komt weer in het ritme van de natuur. Dit bevordert de helende processen in je lichaam.

 

Je komt uitgerust en opgeladen weer thuis. Klaar voor het nieuwe avontuur.

 

Een Wonderbaarlijke Ervaring … Maar Wat Nu?

 

Je hebt een heerlijke transformerende ervaring gehad, je hebt jezelf weer gevonden en je voelt je herboren. Wat nu?

 

Hoe ga je bij thuiskomst om met je nieuwe energie? Bij Joy in Travel blijven we graag in contact met jou, zodat je leert hoe je met je vernieuwde energie je reis voortzet in het dagelijks leven.

 

Ik merk dat er vaak een aanpassingsperiode nodig is. Na 8 hemelse dagen in het paradijs valt het niet mee om weer het dagelijkse ritme op te pakken.

 

De energie van de dolfijnen is licht, speels en moeiteloos.

 

Dat staat vaak recht tegenover de dagelijkse sleur, de zogenaamde ‘rat race'

maar wij begeleiden jou ook na thuiskomst door dit proces en zullen je helpen momentum in je leven te creëren. Zodat je deze geweldige ervaring maximaal kan benutten.

Je kunt daarbij gebruik maken van zowel persoonlijke begeleiding als door deel te nemen van onze online community. Daar kun je verhalen uitwisselen en elkaar tips geven met betrekking tot hoe je met je vernieuwde energie om kunt gaan als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je worstelt met de afleidingen van het dagelijks leven!

 

We helpen elkaar om de energie hoog te houden en ondersteunen elkaar om dichter bij onze doelen te komen.

 

We nodigen je van harte uit om de volgende keer met ons mee te gaan. De data van van onze volgende reizen zijn: 

29 september tot en met 6 oktober 2018 Dolphin retraite (nog 2 plekken)

14 september tot en met 21 september 2019 Dolphin retraite