Welkom bij Joy In Travel!

Wij zijn Joy en Tibor en we nemen jullie met alle liefde mee naar de magische wereld van de dolfijnen. In alle vrijheid en met een diep respect voor de dolfijnen en de natuur laten wij jullie kennismaken met deze bijzondere wereld.

 

Joy, moeder van Jenna en Novah en partner van Tibor: Ik voel me al sinds mijn vroege leven nauw verbonden met de oceaan en haar onderwaterwereld. Als kind bracht ik uren in zee door en ik was het liefste onder water. De dolfijnen verschenen regelmatig in mijn dromen en zij hielpen mij altijd op de momenten als ik lastige periodes had in mijn leven. 

Ik heb vaak in het ziekenhuis gelegen en veel operaties gehad vanwege een aangeboren heupafwijking, daardoor het ik vaak het  gevoel  gehad dat mijn lichaam mij in de steek liet. Ik heb veel geworsteld met mijzelf en met mijn lichaam dat altijd pijn had, waardoor ik enorme dieptepunten heb gekend in mijn leven. Vaak en lang heb ik aan mezelf getwijfeld want Aan de ene kant fluisterde mijn intuïtie mij in wat voor mij de juiste stappen waren en aan de andere kant stond mijn onzekerheid die mij belette om mijzelf te vertrouwen.

Door de jaren heen ben ik mezelf kwijtgeraakt. Ik voelde me eenzaam, was ongelukkig in mijn relatie en in mijn werk en ik kon moeilijk in contact komen met wat ik werkelijk wilde in het leven. In 2006 bereikte ik een echt dieptepunt in mijn leven waardoor het heel slecht ging met mijn gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk.En op dat moment verschenen de dolfijnen wederom in mijn dromen.en werd ik wakker met de meest heldere boodschap:

 “Als je zo doorgaat, dan sterf je... "

 

Dat was het moment voor een drastische verandering. Het één leidde tot het ander. Ik begon met het volgen van de Dolphin healing heart opleiding waardoor ik nog beter leerde om contact te maken met mijzelf en de energie van de dolfijnen. Vervolgens kwam ik terecht op een pagina waar dolfijnenreizen werden aangeboden, en een duidelijke stem in mij zei “Ja!” en ik wist dat ik moest gaan. Ik had nooit van te voren kunnen weten  hoe transformerend en krachtig de energie van de dolfijnen zou zijn. In 2010 had ik mijn 1e ontmoeting met de dolfijnen in het wild e wat ik gevoeld en ervaren heb is onmogelijk om in woorden te beschrijven. Dit is een ervaring die je echt moet meemaken en beleven. De energieën van de dolfijnen bieden je precies wat je nodig hebt in het moment. Voor mij was het een wedergeboorte, alsof ik mijn hele leven geslaapwandeld had in een grijze, koude wereld en nu was ik klaarwakker. Voor het eerst kon ik de wereld zien in volle scherpte met de kleuren die mijn ogen nog nooit eerder hadden opgemerkt. Deze reis heeft mij tot op het diepste niveau van mijn zijn geraakt en veel teweeg gebracht want voor het eerst kreeg ik sinds lange tijd weer helderheid en vertrouwen  in de toekomst. Ik begon me weer zelfverzekerd en gelukkig te voelen en vanaf dat moment veranderde mijn leven. 

 

Tijdens die week in Egypte raakte ik 'in verwachting' van een vurig-verlangen: het verlangen om andere mensen mee te mogen nemen naar deze magische plek en ze kennis te laten maken met de helende kwaliteiten van de dolfijnen. Vanuit dat verlangen is "Joy- in Travel" geboren. De wens om mensen mee te nemen komt nu eindelijk uit en ik voel mij diep dankbaar hiervoor om dit samen met mijn partner te mogen doen. 

Tibor van der Meer: Ik ben partner van Joy en vader van Novah. In 2012 ben ik tijdelijk verlamd geraakt omdat ik mijn hart niet volgde en dat is overigens iets wat ik niemand gun want ik weet hoe het is om vanuit een diep dal weer op te krabbelen en opnieuw te beginnen. Joy heeft mij kennis laten maken met de helende kwaliteiten en het hoge frequentie niveau van de dolfijnen.  Ik ben er van overtuigd dat mensen die de wens naar een doorbraak hebben, dat ook echt kunnen meemaken tijdens deze reis. Vanaf dit punt ga je weer Leven in vreugde en ga je ontdekken wat jouw echte passie is. Ik voel mij vereerd om samen met Joy mensen mee te mogen nemen die graag verandering willen aanbrengen in hun leven. Een echte passie van mij is om mensen weer hun potentieel te laten voelen en ze daarna te begeleiden om dit door te voeren in hun leven. Vind je het spannend om veranderingen aan te brengen in je leven en wil je tijdens en na de reis begeleiding om deze veranderingen door te voeren? Met mijn jarenlange ervaring als life-coach sta ik je graag en met liefde bij. 

Find us

Nederland, Hoensbroek

Neem contact met ons op:

06-84653936

  • Facebook Long Shadow
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now