Dag 1
 
Vertrek vanuit Schiphol, Brussel of Düsseldorf naar Egypte, Marsa Alam (5 à 6 uur vliegen).
De bustransfer brengt ons in ongeveer 2,5 uur van het vliegveld naar de haven van Hamata. De eerste nacht slapen we op de boot in de haven.
 
Dag 2
 
Na het ontbijt varen we uit naar het dolfijnenrif in Sataya, dit zal afhankelijk van de weersomstandigheden, ongeveer 3 uur duren.
Dan varen we binnen bij het rif en worden we mogelijk al verwelkomd worden door de dolfijnen! De boot gaat hier voor anker en we zullen hier in totaal 5,5 dag verblijven. Soms kan je al voor de lunch met de dolfijnen zwemmen.!!!
 
Dag 3-6
 
Afhankelijk van welke reis je hebt geboekt, vindt de invulling van het programma deze dagen aan boord plaats. Daarnaast is er volop ruimte om heerlijk met de dolfijnen te gaan zwemmen en te genieten van het mooie rif. Na het zwemmen worden we verwend met heerlijke maaltijden die de kok met veel liefde aan boord bereidt. Er is verder voldoende tijd om te rusten, praten, te tekenen,lezen, muziek luisteren, dansen, mediteren, of gewoon heerlijk te zitten ZIJN, alleen of met je reisgenoten.
Dag 7
 
Tijdens deze dag is er nog gelegenheid om in de ochtend met de dolfijnen te zwemmen en nemen we na de lunch afscheid van het mooie rif en de dolfijnen. De boot zal dan weer terug varen naar de haven. Deze avond slapen wij op de boot in de haven of in een hotel.
 
Dag 8
 
Bustransfer naar het vliegveld van Marsa Alam en retourvlucht naar Nederland.