Sea Dream

Welkom aan boord!
We zullen tijdens onze reis 7 dagen verblijven op de prachtig bezielde boot Sea Dream van 29,5 meter lang en 7 meter breed. Aan boord zijn 8 cabines met elk 2 bedden. Iedere cabine heeft zijn eigen badkamer met een wasbak, douche en toilet. 
Er is een gezellige houten salon aanwezig waar we samen komen voor de heerlijke maaltijden. De salon is voorzien van een bar,  verschillende zitjes en een hoekje waar je zelf koffie en thee en wat lekkers kunt halen. 
Op de 1e verdieping is voldoende ruimte om in de schaduw te zitten. Er kan hier naar hartenlust gedanst worden. Mocht je een reis boeken met een programma aan boord dan zal dit hier plaatsvinden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op dit dek 's nachts te slapen wat echt een aanrader is omdat de sterrenhemel adembenemend is.! 
Op de 2e verdieping, ook wel zonnedek genoemd, kun je heerlijk zonnen of je even in stilte terug trekken om te mediteren of om te genieten van het prachtige uitzicht over de Rode zee en het mooie Dolphin reef. 
Je boekt deze reis op basis van all-incusive. Er zal
's ochtends, s'middags en in de avond een heerlijke maaltijd in buffetvorm voor je gemaakt worden. Tegen het einde van de middag verrast de chef-kok ons altijd met iets lekkers.! Je kunt kiezen uit kip, vis of vegetarische gerechten. Voor speciale dieetwensen dien je contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.
De gehele dag staan er water, frisdrank koffie en thee voor je klaar. In de salon vind je ook nog fruit, koekjes en andere lekkernijen. 
De boot is voorzien van airco behalve in de 2 slaapcabines op het 1e dek.
Tevens is de boot voorzien van 220 v zodat je al je apparatuur kunt opladen. De stroom word afgesloten van 23:00  tot 06:00. 
sea dream boot
sea dream boot

sea dream
sea dream

zonsondergang in egypte
zonsondergang in egypte

sea dream boot
sea dream boot

1/6

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.